Koulutus

Koulutus

Koulutustemme tavoitteena on lisätä eri alojen ammattilaisten tietotaitoa. Näin parannamme allergioita, ihosairauksia ja astmaa sairastavien elämänlaatua.

Opetuksen sisältö on korkeatasoista ja tieto on hyödynnettävissä omaan työhösi. Saat konkreettisia työkaluja muun muassa työpajakoulutuksistamme. Luennoitsijamme ovat alansa huippuja ja näin saat uusinta ja ajankohtaista tietoa.

Uuden tiedon lisäksi pääset verkostoitumaan oman alan asiantuntijoiden kanssa. Koulutustilaisuuksissa on mahdollisuuksien mukaan mukana myös aiheisiin liittyen näytteilleasettajia, joilta saat uusimat tiedot heidän tuotteistaan ja materiaalia mukaan.

Koulutukset suunnitellaan teidän toiveitanne kuunnelleen sekä ajankohtaisuuden näkökulmasta.

Haluamme myös mahdollistaa osallistumisen kaukaakin eli osassa koulutuksistamme on etäosallistumismahdollisuus – tarvitset vain tietokoneen, jossa on toimiva nettiyhteys.

Nähdään koulutuksissa!

Terveydenhuollon ammattilainen - Allergia-VIP- jäsenenä saat tietoa koulutuksistamme myös sähköpostiisi.

Syksyn 2019 koulutukset

5.9. Siedätyshoito ja käytännön toteutus (PDF)
19.9. Astmapotilas hoitajan vastaanotolla (PDF)
10.10. Ihopotilas hoitajan vastaanotolla (peruttu)
24.10. Ruoka-allergiat ja siedätyshoito (PDF)
7.11. Hoitajan työkalut astmaohjaukseen (PDF)

Hinnat

Koulutusten hinnat löydät koulutusohjelmista (pdf-tiedostoina alla).  
Allergia-VIP jäsenetu -20 % (terveydenhuollon ammattilaiset)
Opiskelijahinta 30 euroa (terveydenhuolto)

Huomioi ohjelmassa mainittu ennakkohinta. Hintoihin lisätään alv. Laskutus jälkikäteen. Peruutusmaksu 150 euroa, jos peruutusta ei ole tehty viimeistään viikkoa ennen koulutusta.

Osassa koulutuksiamme on myös etäosallistumismahdollisuus, katso etäosallistumisen ohjeet.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumislomake ei toimi, jos kaikkia *tähdellä merkittyjä kenttiä ei ole täytetty. Jos sinulla ei ole *-kenttään täytettävää, lisää kuitenkin kirjain tai numero, jotta lomake toimii. Sähköpostiosoite tarvittaessa: koulutus@allergia.fi.

Saat vahvistuksen ilmoittautumisesta automaattisesti sähköpostilla.

HUOM. Otathan yhteyttä sähköpostitse, jos ilmoittautuminen lomakkeella ei jostakin syystä onnistu.   Ilmoittautumislomake ei toimi, jos kaikkia *tähdellä merkittyjä kenttiä ei ole täytetty. Jos sinulla ei ole *-kenttään täytettävää, lisää kuitenkin kirjain tai numero, jotta lomake toimii. Sähköpostiosoite tarvittaessa: koulutus@allergia.fi.

Näytteilleasettajaksi koulutustapahtumaan

Onko yrityksesi kiinnostunut tapaamaan aktiivista osallistujakuntaamme? Koulutuksissamme on mukana näytteilleasettajia tuomassa esille omia tuotteitaan. Tätä kautta tieto leviää eteenpäin ammattikunnissa.

Ota yhteyttä: Anne Vuorenmaa, p. 040 558 3714.


 

Astma- ja allergiahoitajat

Verkostoidu kollegoiden kanssa ja liity Astma- ja allergiahoitajien yhdistykseen.