YHDESSÄ - tule mukaan ja liity jäseneksi

Tervetuloa Allergia-, iho- ja astmaliiton jäsenyhdistykseen. Jäsenyys on hintaansa arvokkaampi lahja.

LIITTYMISLOMAKE

Liittymällä jäseneksi saat monipuolisia jäsenetuja ja mahdollisuuden osallistua järjestömme toimintaan. Yhdessä saamme paljon enemmän aikaan ja meidän vaikuttamistoiminta huomioida paremmin, olet siis mukana edistämässä allergiaa, astmaa ja ihotautia sairastavien asiaa. Jäsenenä saat apua, tukea ja ajankohtaista tietoa arkeesi, tapaat toisia samassa tilanteessa olevia esimerkiksi yhdistyksen toiminnassa tai kursseilla, voit toimia somelähettiläänä, kokemusasiantuntijana tai osallistua verkkokursseille. Järjestämme lukuisia tapahtumia vuodessa, joissa saa olla mukana vapaaehtoisena ja viedä asiaa eteenpäin paikkakunnallasi. Jäsenenä saat Allergia, Iho & Astma -lehden ja joukon erilaisia jäsenetuja. 

Jäsenyyden hinta on 27 €/vuodessa. Jäsenmaksu kattaa kaikki samassa taloudessa asuvat perheenjäsenet. Mistä hinta koostuu? Katso usein kysytyt kysymykset.

JÄSENMUODOT

Varsinainen jäsenyys: jäsenyys paikallisessa allergia- ja astmayhdistyksessä, atopiayhdistyksessä tai harvinaisyhdistyksessä. Jäsenyys koskee kaikkia samassa taloudessa asuvia perheenjäseniäsi. Jäsenhinta 27 €/vuosi.

Rinnakkaisjäsenyys: sopii sinulle, joka jo olet varsinaisena jäsenenä yhdessä yhdistyksessä, ja haluat kuulua myös toiseen yhdistykseen sekä tukea ja osallistua heidän toimintaansa. Rinnakkaisjäsenyyden hinta 10 €/vuosi/yhdistys.

Kannattajajäsenyys: haluatko yksityishenkilönä kannattaa tärkeää toimintaa? Kannattajajäsenenä saat itsellesi Allergia, Iho & Astma -lehden neljä kertaa vuodessa. Kannattajajäsenmaksu on 150 €/vuosi. 

Kannatus- ja kumppanuusjäsenyys yrityksille: Yritysten tuki terveysjärjestötyöhän on merkittävä apu. Tukemalla toimintaamme yrityksenne osallistuu meille tärkeiden asioiden - allergiaa, ihon sairauksia ja astmaa sairastavien arjen parantamiseen.  Kumppanuusjäsenmaksu muodostuu seuraavasti: 1000 €/v, kun liikevaihto on alle 1M€/v ja 2000 €/v, kun liikevaihto on yli 1 M €/v. Hae kumppanuusjäseneksi, lisätietoja:  seija.pohjalainen@allergia.fi

Tietosuojaseloste Allergia-, Iho- ja Astmaliitto ry

Tiedustele eduista tarkemmin suoraan edun tarjoajalta.  Allergia-, iho- ja astmaliitto ei vastaa mahdollisesti virheellisistä tai muuttuneista jäsenetutiedoista. Useilla paikallisyhdistyksillä on myös monia paikkakuntakohtaisia etuja, joista voit kysyä suoraan yhdistykseltäsi.


JÄSENEDUT

Jäsenillä on käytössään lukuisia jäsenkortilla saatavia liikekohtaisia etuja. Näiden valtakunnallisten etujen lisäksi paikallisyhdistyksillä on omia alueellisia etuja.

JUHLAVUODEN 2019 JÄSENETU: IHOPISTE - VALOHOIDOT & A-LEHTIEN TILAUKSET JÄSENHINTAAN

Allergia-, iho- ja astmaliiton juhlavuoden 2019 kunniaksi tarjotaan jäsenille jäsenetu lääketieteellisestä valohoidosta Ihopisteestämme, Helsingin Allergiatalolla. Liitto tarjoaa kaikille jäsenille -15 % edun valohoitosarjasta liiton Ihopisteessä. Tutustu tarkemmin: Ihopiste.fi. Juhlavuoden kunniaksi myös kaikki A-lehtien tilaukset vuonna 2019 tarjotaan jäsenille jäsenetuhintaan, kysy tästä lisää: jasenet@allergia.fi 

Muut jäsenedut

WellO2 -laite: Hapella Oy myöntää jäsenille -15% alennuksen arvonlisäverottoman WellO2 -laitteen hinnasta, tilaukset vain Hapellan verkkokaupasta.

KORUT, VAATTEET, SILMÄLASIT, ULKOILUMASKIT, KUNTOILUVÄLINEET

LASTEN VAATTEET JA TARVIKKEET

MATKAILU, MAJOITUS JA KYLPYLÄT

SISÄILMA, SIIVOUS, PATJAT, VUODEVAATTEET

SUOLAHENGITYSLAITTEET, HYVINVOINTIPALVELUT

MUUT: herkut, lehdet